Jurisic til FyllingenBergen – Bergen

Jurisic til FyllingenBergen

Kristijan Jurisic (bildet) blir ny målvakt for FyllingenBergen kommende sesong. 20-åringen kommer seinest fra Runar Sandefjord.

Vi er veldig fornøyde med å ha sikret oss underskriften til den talentfulle målvakten. Han er med rundt rekruttlandslaget og har også flere yngre landskamper for Norge. Jurisic er oppvokst i Haslum, men har også rukket å få med seg en sesong i ØIF Arendal, og seinest for Runar Sandefjord. 20-åringen har signert på en kontrakt som foreløpig gjør han til Fyllingen spiller de to kommende sesongene.

Vidar Gjesdal er meget fornøyd med å få Jurisic til Bergen:

«I likhet med Matic og Ferkingstad som allerede er klare får vi nok en ung, sulten og spennende spiller til oss. Jurisic har til tross for at laget hans rykket ned inneværende sesong levert på et stabilt høyt nivå. Han er ambisiøs og med sin unge alder en veldig spennende målvakt for fremtiden. Jeg håper han kan ta nye steg for oss, så kanskje han også vil få muligheten til å oppnå sine drømmer om å spille utenlands seinere i karrieren. Jeg har stor tro på at han sammen med resten av våre målvakter vil sørge for at den plassen er godt ivaretatt også kommende sesong».

Kristijan Jurisic gleder seg til å ta fatt på livet i Bergen:

«I FyllingenBergen får jeg muligheten til å kombinere studier med et godt sportslig tilbud. Klubben har hatt gode tradisjoner med et godt miljø og for å utvikle spillere for oppgaver i enda større ligaer. Jeg ser frem til å bli en del av det og være en solid bidragsyter til at vi kan oppnå best mulig resultater de kommende sesongene».