AG Handball Camp – Bergen

AG Handball Camp

AG Handball Camp og FyllingenBergen fortsetter samarbeidet fra sist sesong og arrangerer denne gangen to ulike håndballskoler basert på alder.

20.-22. juni blir det håndballskole for alderen 10-12 år.

28.-1. juli blir det håndballskole for alderen 13-16 år.

AG Handball Camp arrangeres for andre gang og ble en stor suksess første året. I år nærmer det seg fulltegnet på skolen for de yngste, så man skal være rask om man ønsker å delta. For de eldste er det fremdeles noen plasser, men også her er det viktig å melde seg på om man vil ha ekstra påfyll fra Andreas Gjeitrem og resten av instruktørene fra blant annet FyllingenBergen og Tertnes.

Andreas Gjeitrem gleder seg til en ny sommer med håndballskole.

«I år ligger begge campene etter skoleferien har begynt og alt vil derfor foregå på dagtid mellom 09-15. Det er en viktig oppgave å stimulere utøverne på individuell utvikling.  Det er avgjørende at motivasjonen er høy og at gleden med idretten varer. Forhåpentligvis vil man bidra til noen utsetter valget med å gi seg/fortsette til ett senere tidspunkt i livet. Da har håndballen eller idretten fått en forankring hos utøveren, noe som øker sannsynligheten for at de opprettholder kontakt med miljøet. Sannsynligheten for deres barn vil bli aktive i idrettsmiljøet øker jo lengre foreldrene er aktive. Det skal heller ikke legges skjul på at vi ønsker å få frem flere gode spillere til seniornivå. Individuell utvikling og fokus på hva man kan ta ansvar for selv under tenårene er mangelfull i dag, dette ønsker vi å trigge deltakerne på.”

FyllingenBergen er glad for å kunne samarbeide videre om denne håndballskolen. Vi er ekstremt opptatt av spillerutvikling og denne type aktiviteter der den enkeltes teknikk og lek blir satt i fokus er gode elementer for å for å bygge videre på dette.

Håndballskolen vil i år som i fjor bli arrangert i Framohallen.

For mer info les her: www.aghandballcamp.no eller ved å kontakte Andreas Gjeitrem: andreas@aggruppen.no