Deltar i «Bergens råeste» – Bergen

Deltar i «Bergens råeste»

I år som i fjor deltar Matias Lygre (bildet) og resten av hans lagkamerater i FyllingenBergen på det knalltøffe løpet som blir kalt "Bergens råeste".

«Bergens råeste» ble arrangert for første gang i fjor og ble en tøff, men morsom utfordring for våre spillere. Løpet går i ekstremt kupert terreng der man i tillegg skal gjennom vann, myr og andre krevende hindringer. Totalt er løpet på ca. 7,5 km, men selve traseen blir holdt hemmelig til selve løpsdagen. Det fortelles i tillegg om stor deltagelse, det er ventet over 500 deltagere. I år deltar vi både med elitelaget, samt vårt nye rekruttlag.

Vidar Gjesdal synes dette passer perfekt inn i lagets oppkjøring.

«For oss er dette et fint innslag i vår daglige trening. Vi har stor fokus på ressurstrening i denne perioden og et slikt løp er med på å få spillerne til å pushe seg selv litt ekstra. Det er et ganske ekstremt løp som krever vanvittig mye av hver enkelt. Du skal være mentalt klar for å jobbe ekstra hardt for å gjennomføre dette på en god måte. Det kan overføres til hvordan det blir for oss når sesongen kommer i gang. Vi trenger en tropp som er villig til å gjøre det lille ekstra hver eneste gang om vi skal lykkes. Så vi ser frem til å fighte oss gjennom Kanadaskogen på torsdag, spillerne kommer til start med en god del tunge løft i beina, så får vi se hvor mye sprut som er igjen når vi er gjennom».

Løpet starter på torsdag kl 19:00 og anbefales til alle som er klar for en ekstra utfordring litt utenom det vanlige.