Sommerferien over – Bergen

Sommerferien over

I går startet sesongoppkjøringen for alvor for våre gutter. Med kun fem uker til seriestart er det ikke mer enn tiden og veien.

Spillerne samlet seg mandag for den første økten med styrke og håndball på programmet. De kommende to ukene kjøres det flere doble økter hver dag, der fokuset vil være en god del på den fysiske biten. Det betyr flere morgenøkter de kommende to ukene.

Vidar Gjesdal synes det var godt å komme i gang med treningen igjen.

«Fire uker fra hverandre er nok, nå ser vi frem til å trene godt fremover for å stå best mulig rustet til alvoret dras i gang med serieåpningen mot Bodø. Det er mye som tyder på at vi åpner allerede onsdag 31. august hvilket er rekordtidlig åpning på sesongen. Med tanke på at vi skal ha inn et par sentrale brikker både offensivt og defensivt har vi ikke så veldig lang tid på oss. I tillegg slutter ikke Marius Ferkingstad seg til troppen før rundt 2,5 uke før serieåpningen, så han får veldig lite tid sammen med laget. Men det er ikke noe vi stresser med, vi skal være klare og bruke tiden vi har sammen så godt som mulig».

«Vi har en treningskamp i Bergen mot Viking på programmet (4. aug), før vi deltar i Skjærgårdslekene 12.-14 aug. Så legger vi inn en kamp mot Haugaland før det blir tre treningskamper i Oslo uken før seriestart. I tillegg skal vi ha inn en cupkamp mot Bjørnar i samme perioden».

PS! Serieåpningen mot Bodø står terminfestet til søndag 4. sep. Men Bodø har fått e-cup samme helgen og det er ventet at kampen blir flyttet til onsdag 31. aug.