Avansement i Ørsta – Bergen

Avansement i Ørsta

FyllingenBergen hadde som ventet få problemer med å ta seg videre fra 3. runde i NM da laget dro til Ørsta lørdag ettermiddag.

Det endte tilslutt med utrolige 55-16 (25-7) mot et hjemmelag som virkelig fikk kjenne på forskjellen mellom lagene.

Erlend Aam var fornøyd med mye etter kampen:

«Vi hadde en ganske tøff inngang til kampen med tanke på at vi spilte to tøffe kamper i Oslo torsdag og fredag. Vi var hjemme ved midnatt fredag før vi etter fem timers søvn satte oss i bilene og kjørte den lange veien opp til Ørsta. Likevel responderte spillerne veldig godt og gjennomførte en konsentrert innsats gjennom samtlige 60 minutter. Vi hadde en ekstremt høy uttelling på avslutninger med kun to skuddbom før pause og seks etter. Det viser at spillerne hadde full fokus til tross for at vi var så overlegne. Hjemmelaget stilte opp med en ung tropp, men skal ha for at de forsøkte hele veien. Det ble i det hele tatt en hyggelig ettermiddag i Ørsta, der vi kom gjennom akkurat slik vi ønsket».

Tore Andre Lunde, Marius Ferkingstad og Matias Lygre fikk hvile hjemme i Bergen, sammen med våre langtidsskadde Andreas Ungesson og Viktor Sandberg. Sindre Heldal var tilbake i sin første kamp etter U-VM. 17-åringen ble vår toppscorer med 11 mål i oppgjøret.

Nå venter det langt tøffere motstand i 4. runde når den skal trekkes om kort tid.