Positive treningskamper – Bergen

Positive treningskamper

FyllingenBergen spilte sine to siste oppkjøringskamper mot elitemotstand i Oslo torsdag og fredag. Det endte med en seier og et tap før premieren mot Bodø.

Torsdag kveld møtte laget Falk i Nadderud Arena. Laget startet solid i den første omgangen. På det meste sto det 14-8 mot det nyopprykkede laget fra Horten. Inn mot pause jevnet det seg riktignok noe ut på stillingen 19-16. Etter hvilen var Falk et kort øyeblikk oppe i ledelse med ett mål, før vi for alvor festet grepet i kampen. Vi kom raskt foran med 4-5 mål og kontrollerte inn til seier 33-30.

Fredag ettermiddag var det sesongens kanskje største favoritt som sto på menyen. Haslum har et solid mannskap, men våre gutter leverte en bra første omgang. Vi går til ledelse 15-13, men etter hvilen klarte vi ikke å følge opp og hjemmelaget ble for sterke tilslutt. Vi tapte kampen 28-25 etter at vi ikke klarte holde oppe samme trykket hele kampen gjennom.

Trenerteamet var veldig godt fornøyd med utbytte i Oslo.

«Vi fikk to tøffe kamper, noe som var veldig nyttig for oss. Vi har vist gjennom de få treningskampene vi har hatt at laget vårt kan være med å kjempe også denne sesongen. Vi synes egentlig at vi har kommet et godt stykke allerede og føler vi er så klar som vi kan være en liten uke før seriestart. Kampen mot Falk var veldig positiv fremover på banen, der spesielt Mario Matic fikk vist hvor viktig han blir i den enden av banen. Vi kjenner fortsatt at det er mer å hente defensivt, men vi fikk testet ut en kort periode med Marius Ferkingstad, som fortsatt sliter litt med skade. Vi har tro på at han sammen med Joakim Stenqvist etterhvert skal bli en solid duo i vårt midtforsvar. Mot Haslum gjør vi en ganske bra omgang, før vi dessverre ikke klarte å følge med til sist mot et bra hjemmelag».

Etter NM kampen mot Ørsta rettes blikket for alvor frem til serieåpningen hjemme mot Bodø.