Rekruttene serieåpner – Bergen

Rekruttene serieåpner

Våres nyetablerte rekruttlag åpner lørdag en spennende sesong i ny nasjonal 2. divisjon når Lillehammer kommer på besøk i Framohallen.

Våres rekruttlag er en del av det nye samarbeidet mellom Bønes, Gneist og Fyllingen bredde. En gruppe som består av hele 25 spillere som har jobbet godt siden oppstarten i midten av mai. De har vist klar stigning gjennom sine treningskamper i august og er klare til å ta fatt på store utfordringer i ny 2. divisjon. Lørdag åpner altså Jan Erik Hygen (bildet) og hans lagkamerater på hjemmebane mot Lillehammer.

Trener Andreas Berntsen er godt fornøyd med sin nye spillergruppe:
«Det finnes mange motiverte spillere med et godt utviklingspotensial. Det er selvsagt en utfordring med så stor gruppe, men vi vil prioritere å holde på alle sammen og gi de et så bra kamptilbud som mulig. Vi skal dekke inn to regionale G18 lag, Lerøy satsing, nasjonal 2. div, samt et sammensatt Bønes/Fyllingen lag i 5. divsjon. I tillegg har jo de spillerne som står i Bønes og Gneist mulighet til å spille for sine respektive seniorlag».

«Vi har deltatt i Skjærgårdslekene med G18, samt spilt åpningscupen for seniorer med to lag. Jeg synes vi har hatt en veldig fin stigning i spillet vårt gjennom oppkjøringen og spesielt i åpningscupen leverte vi noen veldig gode kamper. Spillerne har jobbet veldig godt og viser en herlig innstilling til trening hver eneste gang».

«Vårt lag i 2. divisjon kommer i stor grad til å bestå av spillere som holder Lerøy alder. Så vil vi kunne plusse på med spillere fra a-laget som er spilleberettighet fra gang til gang. Utgangspunktet vårt er selvsagt å bli værende på nivået, slik at vi kan bruke denne arenaen til å utvikle spillere. Jeg tror vi har gode muligheter til å plukke bra med poeng i divisjonen, selv om jeg ikke kjenne veldig mye til hvilken type motstand vi møter. Vi gleder oss selvsagt masse til å komme i gang mot Lillehammer/Faaberg lørdag ettermiddag».

Kampstart i Framohallen på lørdag er kl 16:00.