Poengløse i Drammen – Bergen

Poengløse i Drammen

Det ble nok en jevn forestilling i Drammenshallen, denne gangen klarte vi dessverre ikke å få med oss poeng hjem til Bergen.

Det ble en jevn åpning på oppgjøret der vi hadde bra kontroll bakover i starten av oppgjøret. Etterhvert sprakk det imidlertid mer opp bakover, samtidig som vi ikke kom til de mulighetene vi ønsket fremme i angrepet. Vi kom som sist bak med fem mål, denne gangen la vi om til spill 7 mot 6 fremme og lykkes med det langt bedre offensivt. Sakte med sikkert kjempet vi oss tilbake i oppgjøret og gikk også foran på stillingen 22-21. Så fulgte dessverre er periode med for mye slurv i begge ender av banen og Drammen kunne igjen feste et grep om kampen. Det slapp de ikke fra seg og kunne i kampens siste sekund sette inn sitt siste mål til seier 32-30.

Vidar Gjesdal skulle gjerne hatt med seg poeng fra Drammen:

«Det kjentes som dette var en kamp vi skulle hatt med oss noe på bortebane. Dessverre er vi ikke gode nok bakover om dagen, noe 32 baklengsmål mot Drammen forteller en del om. Riktignok fremstår hjemmelaget som et langt mer strukturert og homogent lag denne sesongen. Likevel er dette kamper vi skal vinne om vi skal henge med i den rette enden av tabellen. På plussiden er det imidlertid litt å ta med seg fra dette oppgjøret. Vi snur et negativt kampbilde ved å legge om til spill 7 mot 6 i angrepet. Etter pause lager vi 17 mål og produserer situasjoner til å lage langt flere. Dessverre er vi ikke riktig dyktig nok til å løse en del av mulighetene som åpner seg. Det blir ikke sånn at vi skal spille dette spillet hver eneste gang, vi er nødt til å utvikle vårt spill 6 mot 6 i tiden fremover. Men det blir viktig for oss å kunne legge inn dette, og vi begynner faktisk å bli ganske trygge i byttene mellom angrep/forsvar. Så vi har en god del ting å ta med oss fra dette oppgjøret, så skal vi sørge for å komme sterkere tilbake til den neste oppgaven som er mot Sandnes i cupen neste uke».