Før kampen: Sandnes (h) – Bergen

Før kampen: Sandnes (h)

I dag tar Tore Andre Lunde (bildet) og resten av hans lagkamerater imot Sandnes til 4. runde i NM. Skal vi få et nytt cup eventyr denne sesongen?

Vidar Gjesdal ser slik på dagens cupoppgjør:

«Vi er endelig klare for å spille på hjemmebane igjen. Etter den dramatiske serieåpningen som endte med poengdeling, fikk vi en ny tilsvarende tett forestilling i Drammen. Der klarte vi ikke bikke marginene i vår favør mot slutten, dermed endte vi opp uten poeng i den første bortekampen».

«Nå er det cupen som gjelder, der har vi hatt rikelig med suksess over de siste sesongene. Finale i tre av de fire siste er det ingen som kan matche, og vi går gjerne hele veien denne sesongen også. De to siste sesongene har vi støtt på knalltøff motstand i denne runden, i form av Arendal og Haslum. Denne gangen var det en langt mer overkommelig trekning da Sandnes kom opp av bollen. NHF bruker et seeding system som jeg personlig har svært lite til overs for. De fire beste lagene i serie og cup fra sist sesong kan ikke møte hverandre, dermed får vi en altfor forutsigbar og kjedelig trekning. Jeg håper det snart er slutt på dette, selv om det ga oss bedre betingelser enn vi normalt kunne fått i denne runden».

«Nå det er sagt er vi smertelig klar over hvilken oppgave som venter på onsdag. Sandnes spiller i divisjonen under og har kommet godt i gang etter de tre første rundene. Det jeg har sett av dem er at de har et jevnt bra besatt lag, med ganske bra fysikk i laget sitt. I denne type kamper er det selvsagt viktig at vi er fokusert på oppgaven, vi kan aldri tillate oss å falle i konsentrasjon og innsats. Jeg håper i stedet dere som kommer i hallen får se et skjerpet og sultent mannskap, på jakt etter å finne den riktige følelsen igjen. Da skal vi være bedre enn dem, vi vil svært gjerne ett hakk nærmere cupfinalen».