Kvartfinale mot Kolstad – Bergen

Kvartfinale mot Kolstad

FyllingenBergen gjorde jobben hjemme mot Sandnes. Nå venter bortekamp mot Kolstad i semifinalen.

FyllingenBergen hadde fokus på å ta oppgaven alvorlig når Sandnes sto på motsatt side i cupkampen onsdag kveld. Etter hvert festet guttene et klart grep på kampen, og dermed var det aldri snakk om at det skulle komme en cupbombe i Framohallen. Ved halvtid sto det 15-10 på tavlen, dette ble økt til hele 26-12 det første kvarteret etter pause.

Etter trekninger torsdag ble det klart at bortekamp mot Kolstad er neste hinder på veien mot Spektrum.

Trener Vidar Gjesdal var fornøyd med kampen og trekningen som fulgte:

«Synes spillerne responderer bra på å levere et godt stykke arbeid mot Sandnes. Selv om det var jevnt en periode er det bare et tidsspørsmål før avstanden blir større så lenge spillerne er tilstede som de skal. I perioder spiller vi ganske bra, så sliter vi fortsatt i andre perioder med for mange feil og dårlige beslutninger».

Nå venter Kolstad i kvartfinalen:

«Det blir en tøff utfordring for oss, ingen tvil om det. Kolstad er solide på hjemmebane, så vi skal absolutt levere helt i toppklasse om vi skal videre til en ny semifinale. Samtidig kunne det vært enda vanskeligere oppgaver, så vi fokuserer på de mulighetene som finnes til å ta oss videre».

Kvartfinalen spilles i Trondheim torsdag 27. oktober.