Før kampen: Halden (b) – Bergen

Før kampen: Halden (b)

Kort tid til å glede seg over kampen mot Haslum, før Joakim Stenqvist (bildet) vender blikket mot en ny tøff kamp i Grundigligaen.

Seiersrusen fra onsdag bør ha lagt seg når laget tar turen til Halden lørdag ettermiddag. Hjemmelaget er normalt solide på hjemmebane, men samtidig et lag vi har hatt godt tak på, også i Remmenhallen. Det har gitt seire i begge seriekampene mellom lagene, samt semifinalen i cupen sist sesong. Derimot fikk Halden sin første seier når de vant sitt kvartfinale oppgjør mot oss i april med ett mål.

Vidar Gjesdal gleder seg til ny kamp kort tid etter oppgjøret mot Haslum.

«Vi er midt i en tøff uke som startet med Haslum kampen, fortsetter med bortekamp mot Halden, før vi tar imot ØIF Arendal på hjemmebane onsdag. Med den gode opplevelsen på onsdag tror jeg ikke det skal være noe problem at de tøffe kampene kommer tett. Vi reiser til Halden med tro på at vi kan hente en ny seier. Skal det lykkes må vi fortsette det positive defensive spillet fra de siste 30 minuttene mot Haslum. Halden kommer med stort trykk i kontrafasen, i tillegg har de gode duellspillere offensivt. Så vi skal definitivt stå opp fysisk i duellene i lørdagens kamp».

«Det er ingen hemmelighet at vi vil fortsette å arbeide videre med vårt spill 7 mot 6. Selv om det lykkes fantastisk godt på onsdag blir det neppe like enkelt denne gangen. Vi har snakket om små detaljer som skal utvikles videre når motstanderne gjør sine taktiske grep. Så får vi også sørge for å bli enda skarpere i spillet 6 mot 6. Der har det vært for variabelt i de første kampene. Vi er klare for å gå i krigen i Halden og tror på en ny jevn og tøff batalje».