Rekruttene stormer videre – Bergen

Rekruttene stormer videre

Vårt rekruttlag i den nye nasjonale 2. divisjonen fortsetter å imponere. Denne helgen feide laget Kristiansund av banen på bortebane.

FyllingenBergen troner dermed alene på toppen etter fire spilte kamper med full pott og over 40 plussmål. Det viser at spillerne har tatt fine steg i rett retning siste tiden.

Trener for rekruttene Andreas Berntsen er fornøyd med det gjengen leverer både i trening og kamp.

«Vi er en stor gruppe på opp mot 25 spillere som jobber veldig godt om dagen. Vi har tatt nivået i 2. divisjon på en meget god måte, med en tropp som nesten utelukkende består av G18 spillere. Det er gøy og utfordrende for spillerne å møte andre lag, og kampen mot Kristiansund var første gang vi var på «ordentlig» bortekamp med fly frem og tilbake på dette nivået»

Laget tok en klar og sterk seier i Kristiansund.

«Det ble en bortekamp med store svingninger. En god periode i 1. omg gjør at vi er foran hele 18-10 til pause. Etter hvilen får vi merke hvor fort ting skjer når vi tror alt går av seg selv. Plutselig er det full fyr i hjemmelaget som kommer opp på 21-21 midtveis i omgangen. Jeg er imponert over hvordan vi svarer og regelrett kjører over dem siste biten igjen. Tilslutt vinner vi 35-26 og har rett og slett fått en veldig god åpning på sesongen. Jeg håper vi kan bite oss fast i toppen fremover, til helgen venter faktisk allerede hjemmemøte med Kristiansund, i tillegg har vi Stjørdals-Blink hjemme på søndag».

Sindre Heldal (bildet) som også er fast inventar i a-stallen ble lagets toppscorer med 10 mål.

Kampen mot Kr. sund spilles lørdag kl 1800, mens kampen mot Stjørdals-Blink spilles kl 1600. Begge i Framohallen.