Før kampen: ØIF Arendal (h) – Bergen

Før kampen: ØIF Arendal (h)

I dag tar vi imot nok et topplag i Framohallen. De to siste sesongers seriemester Arendal tar turen fra Sørlandet over fjellet for å måle krefter med våre gutter.

Sist sesong tapte vi bortekampen i Sør Amfi, mens vi i nest siste serierunde slo dem med ett mål i Framohallen. Dette var kampen ØIF Arendal kunne sikre seg gullet i vår hall. Det klarte de ikke ved egen hjelp, men i minuttene etter kampen ble de likevel seriemestere da utfordrer Haslum tapte sin kamp.

Arendal satser tungt også denne sesongen, så det blir en ny spennende utfordring for våre utvalgte.

Vidar Gjesdal ser slik på oppgjøret:

«De tøffe kampene kommer tett som hagl om dagen. Vi klarte dessverre ikke å følge sist onsdags solide forestilling når vi dro til Halden på lørdag. Ikke at det er noen skam å tape der, der gjør de aller fleste også denne sesongen. Men det føltes litt som vi ikke kom med den energien og sulten som vi vet kreves hver eneste gang om vi skal ta poeng i Grundigligaen. Det var en kamp det var fullt mulig å vinne, derfor er jeg fortsatt litt skuffet over at vi ikke fikk med oss noe. La oss håpe det går utover våre gjester fra Sørlandet i dagens kamp»

«Arendal er seriemester to år på rad. De satser store ressurser på å være i toppen av norsk håndball, dit vi alle ønsker at vi skal komme med vår klubb også. Det har kostet på veien, denne sesongen startet de opp med to minuspoeng på grunn av økonomi. De har startet sesongen bra i år også, men måtte tåle et knepent tap borte mot Elverum. Ellers står de med tre seire på de fire første rundene. Det blir en lignende oppgave som mot Haslum, det vil kreve at vi treffer skikkelig med det vi skal».

«For vår egen del er det avgjørende at vi kommer i gang med vårt defensive spill. Arendal er et fysisk sterkt lag som alltid kommer godt forberedt og vi må stå opp bakover på banen. I tillegg til at de er fysiske orker de også mye, trener Marinko Kurtovic legger opp til et spill med stor fart og som vil legge press på oss i deres kontrafase. De har en klok playmaker i kroaten Vidovic, i tillegg til skuddstyrke bak fra banen på begge sidebackene. Det er som alltid når vi skal opp mot de beste lagene nok å forholde seg til».

Vi tror selvsagt det er fullt mulig å ta nok en skalp hvis vi sammen med publikum kan skape en ramme som var sist onsdag. Vi håper på full hall nok en gang og skal gjøre alt for å gi dere som kommer en perfekt opplevelse».