FB Connection – Bergen

FB Connection

FB Connection skal være en arena for inspirasjon og samhandling for bedrifter som ønsker tilknytning til Fyllingenbergen. Vi ønsker Petter Ødemark i Safe Bemanning velkommen som første medlem og gleder oss til han får selskap av flere.

Dette sier Petter Ødemark om hvorfor han valgte å melde seg inn.

«Det er tre hovedgrunner til at vi har lyst å være med på FB Connection.

Nummer 1 så er det veldig kjekt med håndball, og spennende å følge med FyllingenBergen og den satsningen som de har på gang nå, i tillegg ser vi på dette som en super mulighet til å utvide nettverket vårt profesjonelt gjennom treff i forbindelse med kampene, og den siste og mer personlige grunnen for oss er at dette arrangementet fremstår som veldig barnevennlig.

Barn fra 6 år og oppover kan bevege seg relativt fritt i hallen, ser litt på håndball, spiller gjerne litt håndball selv, koser seg med isbjørnene, kjøper noe godt å spise og har det i det hele tatt veldig bra!

Dette er en arena som vi kommer til å invitere med oss forretningsforbindelser, men som vi også ønsker å møte nye kontakter. Vi er glad for å være med i starten på dette og har stor tro på at dette kan bli ett verdifullt nettverk.

Hilsen Petter Ødemark, Safe Bemanning»

FB Connection ønsker å knytte til seg bedrifter, virksomheter og organisasjoner som ser at de kan ha glede av å bygge et nettverk sammen med andre bedrifter. I tillegg til at medlemmene i FB Connection kan knytte nettverk er intensjonen at de skal kunne gjøre forretninger med hverandre i tillegg til også å være en sosial arena.

For mer informasjon send email til post@fyllingenbergen.no