Før kampen: Falk (b) – Bergen

Før kampen: Falk (b)

FyllingenBergen forventer en tøff kamp når de tar turen til Holtanhallen for møte med nyopprykkede Falk Horten søndag ettermiddag.

Trener Erlend Aam (bildet) er klar for å ta sesongens første poeng på bortebane.

«Det blir spennende å se om vi takler forventningene om å ha et slags favorittstempel, til tross for at vi spiller på bortebane. Vi har vært gode i våre siste hjemmekamper, men det gjentstår fortsatt å bevise at vi kan gjøre det samme på bortebane. Falk Horten har et spennende lag med fin blanding av talent og erfaring. Jeg tror de kommer til å plukke mange poeng utover, vi skal huske på at de sålangt kun har tapt for lag som foventes høyt oppe på tabellen. Derfor er vi ydmyke for den oppgaven som venter oss, det blir garantert en tett og tøff batalje i en intim hall i Horten».

«For egen del kommer vi med tilnærmet samme lag som de siste kampene. Våre juniorer har hatt kvalifisering til Lerøy i helgen og er dermed ikke med, ellers kommer vi med samme tropp som slo Arendal på hjemmebane sist. Vi er godt forberedt og gleder oss til oppgaven».

Kapstart er kl 18:00 og kampen vises på www.handballtv.com