Før kampen: St. Hallvard (h) – Bergen

Før kampen: St. Hallvard (h)

Ny kamp for Jostein Epland (bildet) og hans lagkamerater denne helgen. St. Hallvard kommer for å forsøke å ta sine første poeng i Grundigligaen.

Vidar Gjesdal ser slik på oppgaven som venter mot bydelslaget fra Drammen.

«Vi er klare for en ny hjemmekamp i Framohallen. Etter to fantastiske forestillinger mot topplagene Haslum og Arendal er det en helt annen oppgave som venter oss denne helgen. Vi skal ta imot St. Hallvard, nyopprykket og med smultring i protokollen etter de seks første rundene. Enkelt sier alle rundt oss, denne kan dere ikke tape! Selvsagt kan vi det, det er ikke sånn at det er enorme forskjeller i kvaliteten mellom oss og dem. Gjør vi ikke jobben i forkant, kommer vi ikke ut med full energi fra start ender det garantert i en åpen kamp. Vi har opplevd det hundre ganger før, det kommer til å skje igjen. Men vi har jobbet hardt i forkant med og ikke tro vi er verdensmestere, selv om vi har vunnet et par kamper. Jobben må gjøres og det har vi virkelig tenkt å gjøre denne lørdags ettermiddagen også. Vi skal skape en kultur for å prestere hver gang, men viser seg erfaringsmessig å være det vanskeligste som finnes i idretten»

«Nettopp denne jobben gjorde vi strålende mot Falk Horten på bortebane sist. En kamp som vi var veldig godt fornøyd med. Vi ser klare fremganger i vårt defensive spill, en fase som har vært ujevn i innledningen på sesongen. Vi må bygge videre på dette kamp for kamp fremover om vi skal finne den stabiliteten i spillet vårt som vi ønsker. For oss handler det om å bli trygge i vår egen rolle og hvordan vi samhandler med de rundt oss. Med det på plass skal vi ha med oss en god dose fysikk og energi inn i forsvarsspillet. Da håper jeg St Hallvard også skal ha problemer med å komme enkelt til sjansene mot oss».

«Gjestene kommer med en våre mest legendariske spillere gjennom tidene på trenerbenken. Glenn Solberg har bygget opp en tropp som kommer med et høyt tempo i spillet sitt, med en god struktur både bakover og fremover. Det aller viktigste for oss blir å organisere vårt returløp, slik at de ikke får kontre inn for mange enkle mål på oss. I tillegg synes jeg de har vist en god moral, det har gitt dem gode resultater mot flere topplag så langt. Klarer de å holde det gående, venter den første seieren på et eller annet tidspunkt. Vi skal bare sørge for at det ikke blir i Bergen, mot nettopp oss».

FyllingenBergen er ubeseiret på hjemmebane så langt. Ta turen i hallen og hjelp oss til to nye poeng i egen hule.

Kampstart på lørdag er kl 17:00 i Framohallen!