Ny storseier – Bergen

Ny storseier

FyllingenBergen hentet sin tredje strake seier i Grundigligaen da laget slo St Hallvard 30-20 på hjemmebane lørdag ettermiddag.

Dermed har Fyllingen klatret opp til en 3. plass på tabellen etter syv omganger av seriespillet. En meget gledelig og overraskende utvikling. Nå venter en skikkelig godbit i neste runde da Elverum tar turen til oss.

Vidar Gjesdal gledet seg over to nye poeng:

«Spillerne kommer godt forberedt også til denne kampen. Vi er ganske bra de første drøye 20 minuttene. Derfra og inn til pause blir vi derimot veldig nonchalante og St Hallvard kommer langt enklere til sine mål. Vi sliter også den første delen etter pause, før det løsner for alvor mot slutten av oppgjøret. Seieren ble dermed veldig stor, kanskje større enn vi strengt tatt fortjente. Men det handler nok om at vi er i fin flyt om dagen, mens gjestene har fått en tung åpning i ligaen».

Nå venter en liten pause i seriespillet (landslagsaktivitet). Men før det venter et meget viktig cupoppgjør mot Kolstad på bortebane kommende torsdag.

«Det skal bli en interessant kamp for oss. Kolstad har vi stor respekt for. De har skapt et solid lag på mange måter med mye av de samme ressursene som oss. Det er flere lokale gutter, samtidig som de har vært flinke å hente inn spillere i utvikling utenfra. Vi har allerede Julius Andersson tilbake i trening etter sykdom mot St Hallvard. Det blir en tøff, men langtfra umulig oppgave for oss. Vi har mange gode opplevelser i cupen og det tar vi med oss nordover på torsdag».