Før kampen: Elverum (h) – Bergen

Før kampen: Elverum (h)

Tore Andre Lunde (bildet) har utkjempet mange tøffe dueller med Elverum opp gjennom årene. Onsdag er det duket for nok et knokkeloppgjør mot serielederen.

Vidar Gjesdal ser frem til å møte det som har vært seriens klart beste lag sålangt.

«Etter en liten landslagspause er vi klare igjen til å ta fatt på nye kamper i Grundigligaen. Vi gjorde jobben akkurat slik vi skulle mot bunnlagene Falk og St. Hallvard og står nå med tre strake seire i ligaen. Dessverre måtte vi se oss slått i kvartfinalen i cupen på bortebane mot Kolstad. En svært jevn og dramatisk kamp som endte ut med fire ekstraomganger og tap med ett mål for vår del. Et oppgjør vi definitivt burde avgjort ved flere anledninger. Men vi var ikke dyktige nok i de avgjørende momentene i kampen og fortjente derfor ikke bedre. Dog kan vi ta med oss at vi igjen viste at vi er å regne med i årets sesong, mot et Kolstad lag som er ubeseiret hjemme og med helt i toppen av tabellen».

«Vi gleder oss enormt til å ta imot Elverum. For det første har vi gjort våre beste kamper mot de sterkeste lagene og i det bildet skal det bli spennende å se om vi kan gjøre det igjen, mot et lag som ikke har tapt verken i hjemlig serie eller cup denne sesongen. I tillegg har de levert fantastiske prestasjoner i Champions League. Det er ekstremt gledelig for hele norsk herrehåndball at vi har fått frem ett lag som markerer seg på det nivået. De har i tillegg klart å være langt mer stabil i samme periode i hjemlig serie enn de var sist sesong».

«Skal vi ha muligheten mot Elverum skal det aller meste klaffe for oss. Jeg synes vi har tatt våre største steg defensivt siste tiden, noe som manglet i innledningen av sesongen. Det må være på plass i denne kampen, i tillegg vet vi at disiplin og tålmodighet fremme er et nøkkelord for oss. Elverum kommer til å straffe oss hver gang vi slurver i det offensive spillet. Målvaktsspillet på begge sider blir viktig, begge målvaktene har levert solide prestasjoner for hvert sitt lag siste tiden. Jeg lover at vi skal by inn alt vi har i dette oppgjøret for å sette press på serielederen. Da har vi tro på at sjansen til to nye poeng absolutt kan være mulig».

Kampstart onsdag i Framohallen er kl 18:00.