Overkjørt etter pause – Bergen

Overkjørt etter pause

FyllingenBergen gjorde en bra 1. omgang, men etter hvilen kjørte gjestene over oss de første 10 minuttene og avgjorde kampen i den perioden.

FyllingenBergen hadde et lite grep og holdt seg foran frem til stillingen var 10-10. En litt rotete periode ga Elverum et grep de holdt på inn til pause på stillingen 19-16. De første 10 minuttene etter hvilen ble skjebnesvangre for FyllingenBergen. Feil på feil offensivt ble straffet brutalt av et solid Elverumslag som takket og bukket og kontret våre gutter i senk. Tilslutt endte det med 37-29 til serielederen.

Vidar Gjesdal mener laget tapte mot et bedre lag i dagens kamp:

«Jeg synes vi gjør en bra kamp fremover før pause. Vi visste at vi måtte stenge bedre igjen bakover enn vi gjorde mot Haslum og Arendal. Dessverre blir vi alt for puslete mot en veldig bra motstander og slipper inn altfor mye mål i den enden av banen. Vi blir avhengig av å lage mål nesten på hver eneste ballkontroll for å holde oss foran og da blir det tøft. Det som irriterer meg kraftig i dag er hvordan vi opptrer de første 10 minuttene etter pause. Da gjør vi feil på feil og mangler både disiplin og tålmodighet fremme. Det blir vi selvsagt straffet ekstremt hardt for og dermed blir kampen kjørt altfor tidlig. Akkurat der og da var det helt på grensen til at det ble pinlig for oss. Positivt igjen at vi samler oss og flere fra benken kommer inn med god holdning og tar vare på sin sjanse».

«Vi må innse at vi taper for et klart bedre lag i dag. Samtidig så kjennes det ut som at det er mulig om vi blir enda mer konsekvente i spillet vårt. På plussiden er det igjen godt å se at vi spiller oss til veldig mange gode muligheter offensivt og Elverum sliter også å løse vårt 7 mot 6 spill. Vi gjør derimot 17 tekniske feil fremme og det har vi selvsagt ikke råd til om vi skal henge med Elverum. Det kjentes som om at vi bare ikke kastet bort ballen så fikk vi gode muligheter fremme hele tiden. Det tar vi med oss videre og ser fremover mot neste oppgave som er Lillestrøm på bortebane».