Strek-kjemper kommenterer – Bergen

Strek-kjemper kommenterer

Som en liten gave til Elverums tilhengere har vi hentet inn vår tidligere linjespiller, også kjent som "Elverum-hater" Andreas Gjeitrem (bildet) til å kommentere kveldens oppgjør på HåndballTV.

Med sin side får Gjeitrem en annen tidligere Fyllingen legende, nemlig Rune Søvdsnes. Også han tidligere linjespiller som mer eller mindre ble avløst av Gjeitrem selv tidlig på 2000-tallet.

Andreas Gjeitrem som har utkjempet en rekke dueller med Elverum både på og utenfor banen nyter nå tilværelsen som håndballpensjonist. Men han følger godt med på det som skjer i begge klubbene denne sesongen.

«Det er virkelig imponerende det Elverum har fått til i Champions League. Når laget fortjener skryt skal de få det, selv om vi selvsagt må legge til at de spiller i «B-sluttspillet» av Champions Leauge, ler Gjeitrem.

Han er spesielt opptatt av å skryte av seieren mot franske Montpellier.

«Det er en enormt sterk prestasjon, en av de beste som er gjort av et norsk lag i Europa. Jeg har sett de fleste av Elverums kamper i CL og gleder meg på deres vegne. Det viser at når det er mulig for lille Elverum så kan og bør flere norske klubber få det til i fremtiden».

Han ser frem til kveldens kamp.

«Elverum har vist seg som det beste laget i ligaen og det blir spennende å se hva FyllingenBergen kan få til mot serielederen. Hjemmelaget har overrasket positivt og har utnyttet den nye regelen med mulighet for spill 7 mot 6 på en god måte. Det blir interessant å se om fremgangen i det spillet fortsetter eller om Elverum rett og slett viser seg som et bedre lag i kveldens kamp».

Dermed kan alle fra Elverum glede seg til å se kampen på www.handballtv.com fra kl 18:00. Men alle fra Bergen vet at kampen er best i hallen og bør innfinne seg for å få med seg toppkampen i Framohallen!