Før kampen: Lillestrøm (b) – Bergen

Før kampen: Lillestrøm (b)

FyllingenBergen og Marius Ferkingstad (bildet) jakter en ny seier på bortebane når laget er på plass i Skedsmohallen for møte med Lillestrøm.

Trenerteamet er på plass i Oslo og ser frem til kampen:

«En ny viktig bortekamp for oss. Lillestrøm er nyopprykket og kjemper som forventet for å overleve i ligaen. De har gjort flere gode kamper og blant annet slått Halden på hjemmebane. Vi ser for oss en ny tøff bortekamp, men samtidig en kamp det blir veldig viktig for oss å vinne. Med seier vil vi henge med i toppen av tabellen og med tap vil dagens motstander kun være tre poeng bak oss».

«Lillestrøm spiller ofte offensivt i forsvaret og vårt 7 mot 6 spill blir i så måte et spennende våpen for oss mot det. Så får vi se hvordan kampen utvikler seg. Det blir viktig for oss å stramme opp bakover i forhold til oppgjøret sist mot Elverum der vi aldri fikk god nok kontroll på motstanderen. Vi har hatt noen småskader denne uken, men håper vi har de aller fleste i spill til dagens kamp».

Kampen fra Skedsmphallen ser på du på www.handballtv.com fra kl 18:00.