Knepent hjemmetap – Bergen

Knepent hjemmetap

FyllingenBergen og Jostein Epland (bildet) klarte ikke å påføre Bækkelaget deres første tap etter serieåpningen mot Elverum. Gjestene ble for sterke og vant 29-27.

FyllingenBergen kom svært dårlig i gang og måtte ta timeout allerede etter 5 spilte minutter på stillingen 1-5. Etter dette jevnet det seg mer ut, men FyllingenBergen kom aldri skikkelig ajour i åpningsomgangen. Rett før pause økte gjestene sin ledelse til 16-13. Samme bilde fortsatte etter pause, men med knappe 10 min igjen fikk vi endelig fatt i gjestene. På stillingen 23-24 og 24-25 hadde vi store muligheter til å komme helt likt, men disse sjansene ble misbrukt. Da festet BSK et lite grep som de beholdt inn til mål og dro hjem med to viktige poeng.

Vidar Gjesdal var ikke helt fornøyd med prestasjonen etter kampen:

«Bækkelaget var dessverre litt bedre enn oss i dag og fortjente sånn sett begge poengene. Vi møter et veldig solid lag, så det er ingen dårlig prestasjon vi leverer. Dog er det et par ting vi ikke er fornøyd med etter kampen. Jeg synes ikke vi viser god nok innstilling fra start og det blir vi straffet for i begynnelsen av kampen. Så har vi nok av muligheter til å komme ajour, men også der svikter vi litt i de avgjørende momentene. De siste 30 minuttene får vi bedre styr på tingene bakover, og den farlige kontrafasen til Bækkelaget får vi bra kontroll på. Fremover savner vi kanskje enda mer besluttsomhet, men i perioder spiller vi oss til mange gode muligheter».

«Det er litt bittert, for vi har ganske bra moment på kampen når vi henter dem opp noen minutter før slutt. Dessverre lykkes vi ikke på et par store muligheter fremme, samtidig som vi glipper bak og pådrar oss et par utvisninger. Men vi skulle tatt bedre tak i oppgjøret fra start, da kunne det kanskje sett annerledes ut. På plussiden tar vi med at vi nok en gang viser at dette FyllingenBergen laget henger med mot topplagene. Nå ser vi fremover og muligheten til å revansjere cuptapet mot Kolstad til helgen».