Før kampen: Kolstad (b) – Bergen

Før kampen: Kolstad (b)

Iben Hvidsten (bildet) og hans lagkamerater tar i dag turen til Trondheim for å revansjere kvartfinale tapet mot Kolstad i cupen.

Det er ekstremt tett bak de to topplagene Elverum og Bækkelaget. Med seier i dag tar vi oss forbi Kolstad, mens tap betyr at dagens motstander kommer fire poeng foran. Med andre ord en ny viktig kamp for å holde tritt i toppen av tabellen.

Trenerteamet ser slik på dagens kamp:

«En fin mulighet for oss til å henge på i kampen om en fremskutt plassering. Desember måned blir viktig for oss da vi møter tre av lagene rett rundt oss, alle på bortebane. I tillegg har vi Drammen på hjemmebane. Vi trenger poeng for å henge med og vi ser frem mot en hektisk måned før vi tar en liten juleferie. Kolstad har vi erfaring fra i forhold til kvartfinalen i slutten av oktober. Det var en veldig jevn kamp som vi tapte etter ekstraomganger. Vi har tro på at vi kan presse dem også i dagens kamp og håper vi kan vippe marginene i vår favør denne gangen. Kolstad kommer som alltid med stor entusiasme og tar ofte poengene sine gjennom det. Det blir viktig for oss å komme med masse energi og vi gleder oss til å spille foran mye folk i Steinkjer».

Marius Ferkingstad er tilbake fra karantene og ellers er troppen som den har vært de siste kampene.