Nytt drama i Bodø – Bergen

Nytt drama i Bodø

Historien gjentok seg, Bodø og FyllingenBergen delte poengene og resultatet ble identisk med serieåpningen i september.

27-27 endte oppgjøret i en kamp der lagene hadde hver sin omgang. Bodø klart best før hvilen og gikk til pause med ledelse 14-11- FyllingenBergen slo knallhardt tilbake og ledet med tre mål på det meste etter hvilen. Tilsutt endte det altså med poengdeling.

Vidar Gjesdal og resten av laget gledet seg over det ene poenget som ble med hjem.

«Nok en gang kommer vi på etterskudd fra start av i kampen. Bakover er vi forberedt på hjemmelaget sitt spill mot 5:1, men går oss likevel altfor enkelt bort på en del situasjoner. I tillegg er vi tafatte offensivt og mangler intensitet i spillet vårt. Det blir ikke enklere av at vi skyter svakt mot deres målvakt når vi først kommer oss til bra sjanser. Dermed må vi igjen krige oss tilbake i kampen som tilfelle har vært tidligere også. Vi kommer oss litt til hektene inn mot pause og merker at vi har gode sjanser til poeng om vi hever oss etter hvilen»

«Det gjør vi virkelig etter pause. Vi får mye bedre kontroll i 6:0 og fortsetter vårt spill 7/6 spill offensivt. Det gjør at vi produserer masse gode muligheter mot et hjemmelaget som er solide defensivt. Jeg synes helt klart vi skal avgjøre når vi kommer tre mål foran, men avslutningen blir likevel av det dramatiske slaget. Vi gjør noen store feil offensivt som vi blir straffet for og det ender med at Bodø får siste muligheten til å avgjøre. Når de misser aleine med målvakt rett før slutt tenker jeg vi alt i alt skal være fornøyd med ett poeng. Det var en match der lagene var best i en omgang hver og uavgjort virker rettferdig».

«For øvrig var oppgjøret skremmende likt slik det første møte var mellom lagene. Vi kom langt bakpå, snudde kampen etter pause, men ga fra oss initiativet på slutten. Resultatet endte identisk som sist. Bodø varslet protest i første kampen (trakk den etterpå) og vi har varslet protest denne gangen. Sekretariatet «glemte» tiden på vår utvisning og vi endte opp med å sone 2,40 minutter mot slutten av første omgang. Vi vil neppe forfølge saken, men synes uansett det kan være greit å markere at slikt ikke bør skje med delegat på plass som skal hjelpe sekretariatet».

Marius Galta Ferkingstad (bildet) gjorde en solid kamp og ble vår toppscorer med syv mål, sammen med Julius Andersson.

Nå venter en ny viktig kamp på hjemmebane mot Drammen. Vi tapte det omvendte oppgjøret mot dem og er veldig klare for å revansjere den oppgaven. Det blir alt annet enn enkelt mot et lag som trenger poeng for å henge med i kampen om sluttspillbillett.

Kampen spilles kommende lørdag kl 15:45 i Framohallen.