Før kampen: Drammen (h) – Bergen

Før kampen: Drammen (h)

Lørdag tar Tore Andre Lunde (bildet) og FyllingenBergen imot Drammen i Framohallen. Et viktig oppgjør for å henge med helt i toppen av tabellen.

Vidar Gjesdal ser slik på møte med Drammen:

«Topplagene har stått for tur på rekke og rad hjemme i Framohallen denne høsten. Dessverre klarte vi ikke å få med oss noe mot de to desidert beste lagene så langt, Elverum og Bækkelaget. Derfor er vi ekstremt sugne på å dra i land to nye poeng når hardt satsende Drammen komme på besøk til oss lørdag. Etter to hjemmetap har vi imidlertid sørget for å rette opp mye med å ta tre poeng på to vanskelige bortekamper mot Kolstad og Bodø. Det betyr nemlig at vi er med for fullt i kampen om en topplassering fortsatt»

«Desember måned visste vi ville bli viktig og vi har som nevnt innledet den beste vis. 12-målseieren i Trondheim var fantastisk og viser hvor mye som bor i dagens unge tropp. Vi kunne fort vunnet i Bodø også, men det var en kamp som kunne vippet begge veier og hvor uavgjort var et bra resultat for oss. Drammen på hjemmebane kan fort være en kamp som folk tenker skal bli grei. Men vi tapte det motsatte oppgjøret i Drammen 32-30 og vet hvor lite som skiller i poeng ned til dem. Vi må være på hugget på lørdag og jeg håper også publikum får se et FyllingenBergen lag som kommer ut med masse spilleglede og aggressivitet for å ta hjem to meget viktige poeng».

«Drammen satset beinhardt foran forrige sesong for å ta tilbake tronen i norsk håndball. Det kostet mer enn det smakte og laget/klubben har begynt å bygge på et nytt fundament. Trener Kristian Kjelling, som de fleste kjenner som en fantastisk spiller i sin aktive karriere, har fått mye ut av dagens mannskap. De kommer godt organisert i begge ender av banen og har sin største profil i den tidligere landslagsspilleren Johannes Hippe. De måtte starte sesongen med to minuspoeng etter det dyre fjoråret, og har dermed reelt sett kun plukket to poeng mindre enn oss etter 12 serierunder».

«For vår egen del kommer vi med stort sett det samme mannskapet som de siste kampene. Våre juniorer er denne gangen i Lerøyserien og dermed ikke med i troppen til dette oppgjøret. Eller lover vi en revansjesugen gjeng som ønsker å avslutte hjemmeåret med to nye poeng og heng på lagene i medaljekampen».

Kampen spilles i Framohallen lørdag kl 15:45.