Ny samarbeidspartner – Bergen

Ny samarbeidspartner

Kønig & Nesse er ny samarbeidspartner i FyllingenBergen. Taktekkerfirmaet har bred erfaring på sitt felt og blir en viktig partner for FyllingenBergen fremover.

Markedsansvarlig i FyllingenBergen, Preben Olsen er strålende fornøyd med den nye avtalen.

«En viktig avtale for at klubben kan ta nye steg inn i fremtiden. Daglig leder i Kønig & Nesse, Øystein Kønig er av mange håndballinteresserte i Bergen kjent som mangeårig keeperkjempe i Nornen. Han har naturlig nok en forkjærlighet for nettopp målvaktene. Denne avtalen skal være med å sikre at vi har de fremste målvaktene i landet i våre rekker og hans sponsorat er rettet nettopp mot dem. Kønig & Nesse blir å finne på gulvet i begge målene, i tillegg på brystet til alle våre målvakter».

Avtalen er skrevet til og med sesongen 2018/19. Vi ønsker Kønig & Nesse velkommen på laget!