Revansje mot Drammen – Bergen

Revansje mot Drammen

FyllingenBergen revansjerte bortetapet mot Drammen ved å vinne lørdagens oppgjør 29-26 (18-14) i ett ganske tett og jevn batalje.

FyllingenBergen kom bra i gang med oppgjøret og kom ganske tidlig foran med 3-4 mål. Deretter kom bortelaget litt tilbake i kampen, før vi inn mot hvilen skaffet oss et godt grep på kampen. Julius bommet en straffe når tiden var ute, men likevel sto det 18-14 ved halvtid. Etter pause var det imidlertid Drammen som startet best. De fikk kontakt på 19-18 og deretter fulgte en periode hvor lagene lå tett og ingen førte med mer enn ett mål. Inn i sluttminutttene festet vi et lite grep og kunne seile fra til seier 29-26 mot et hardtkjempende bortelag.

Erlend Aam gledet seg over at begge poengene ble igjen i Bergen.

«En slitekamp for vår del der vi aldri kommer helt opp på det nivået vi ønsker. Periodevis er det bra før pause, men de siste 30 minuttene trøbler vi i begge ender av banen. Heldigvis var det poengene som var det desidert viktigste i denne kampen, noe som betyr at vi henger godt med der fremme. Det er alltid vanskelig når folk forventer at vi skal vinne greit over lag som Drammen. Sannheten er at det er lite som skiller lagene, men dette var selvsagt også en kamp som vi vet at kun seier er godt nok på hjemmebane. Vi er strålende fornøyd med å ha hentet fem poeng på tre kamper i desember og gleder oss til en ny utfodring mot Haslum på bortebane kommende onsdag».

Iben Hvidsten (bildet) leverte en solid kamp på venstrekanten og ble vår toppscorer med syv mål.