Åpnet med seier – Bergen

Åpnet med seier

Foran 820 tilskuere i Framohallen åpnet FyllingenBergen vårsesongen med å slå Halden 25-21 i Framohallen.

Vidar Gjesdal var godt fornøyd med å komme i gang med to poeng etter pausen:

«Vi var usikre på hvor vi sto etter så lang pause. Det syntes også underveis i oppgjøret at vi var et stykke unna det nivået vi ønsker å være på. Likevel skaffet vi oss bra kontroll på kampen og vinner ganske fortjent tilslutt. Med denne seieren sikret vi oss langt på vei en plass i sluttspillet. Dermed slipper vi å tenke for mye på konsekvenser bak oss, men heller rette blikket frem mot de mulighetene som ligger foran oss på tabellen. Vi har noen spennende kamper foran oss og har alle muligheter til å spille om en plass blant de fire fremste».

Kampen ble spilt som en del av «mål med mening» og FyllingenBergen takker alle som har bidratt med penger til Kirkens SOS.