Før kampen: ØIF Arendal (b) – Bergen

Før kampen: ØIF Arendal (b)

FyllingenBergen reiser søndag til Sørlandet for møte med ØIF Arendal. Lagene ligger helt likt på tabellen før søndagens oppgjør.

Det er med andre ord lagt opp til et viktig oppgjør for å henge seg på kampen om medaljene i Grundigligaen. Vinneren vil krype helt opp i ryggen på Haslum som tidligere i uken tapte mot Bækkelaget.

Trenerteamet er veldig fokuserte før søndagens viktige bortekamp:

«Det er aldri enkelt å ta poeng i Arendal. Men vi har selvsagt klare ambisjoner om å gjøre nettopp det denne gangen. Det kommer til å kreve en heving av prestasjonen sist mot Halden, men det har vi også stor tro på at vi skal få til. Det var viktig for oss som ikke har har fått matchet oss gjennom treningskamper i friperioden å få kampen mot Halden i beina. Det kjennes som vi har flere spillere som er på vei mot sin beste form, det trengs virkelig til denne kampen. Arendal har gjort noen endringer i troppen og nær sagt som vanlig skal vi forholde oss til noen nye ukjente spillere når vi møter dem. De har fått klar en ny bakspiller fra Ukraina som det skal bli spennende å stifte bekjentskap med. De har samtidig mistet ligaens toppscorer, Lars Jakobsen til dansk liga, det vil sannsynligvis svekke dem noe».

«For egen del kommer vi med en tropp uten Pål Kalvenes og Viktor Sandberg, begge ute med skader. I tillegg har våre juniorer prioritert Lerøy serien denne helgen, med to fine seire etter lørdagens kamper som resultat. Vi kommer likevel med 14 sultne spillere til Sør Amfi og gleder oss til å spille en skikkelig knokkel kamp mot er sterkt hjemmelag. Det blir viktig for oss å få forsvars- og målvaktsspillet opp på minst samme nivå som sist. Vi håper også å kunne by inn litt mer i kontrafasen enn tilfelle var sist mot Halden».

Kampen ser du på www.handballtv.com og den blåses i gang kl 18:00 i Sparebanken Sør Amfi.