Tap mot Arendal – Bergen

Tap mot Arendal

FyllingenBergen klarte ikke å få med seg poeng hjem i bortemøte med ØIF Arendal. Hjemmelaget ble for sterke og vant 36-29.

Vidar Gjesdal oppsummerer kampen slik.

«Det var for mange elementer som ikke fungerte godt nok for oss i denne kampen. Vi fikk aldri satt noe godt forsvars- og målvaktspill, da er det vanskelig å vinne en så tøff bortekamp. I tillegg lykkes vi ikke godt nok i vårt 7 mot 6 spill fremme og da ble vi ganske hardt straffet for det. Likevel har vi gode muligheter midtveis i 2. omg da vi kun er ett mål bak ØIF. Men igjen slurver vi i avslutninger og pasninger fremme som gjør at Arendal kan skaffe seg et pusterom igjen. Mot slutten faller vi litt sammen og det er selvsagt unødvendig»

«Når det er sagt møtte vi et bra hjemmelag og det må vi bare akseptere. Vi har ikke helt vært der vi skal i våre to første kamper etter pausen. Det satser vi på skal bli bedre når vi tar imot Falk Horten kommende søndag. Vi savner først og fremst mer fart i beina og litt mer krigermentalitet inn i laget. Det skal publikum få se mer av til helgen, så skal vi sørge for at vi får stigning i våre prestasjoner fremover».