Før kampen: Falk Horten (h) – Bergen

Før kampen: Falk Horten (h)

I dag gleder vi oss til å ta imot Falk Horten i Grundigligaen. Det er duket for "Super-søndag" i Sotra Arena, et samarbeid med regionen og Tertnes.

Det betyr topphåndball både på dame- og herresiden denne søndagen. For vår del tar vi imot Falk Horten, mens Tertnes på sin side møter Byåsen.

Trener Vidar Gjesdal ser frem til å spille i Sotra Arena:

«Vi gleder oss til å ta turen ut til Sotra. Den er en flott elitearena, ganske lik en sånn vi ønsker oss sentralt i Bergen også. Det er også viktig for oss å ha et godt samarbeid både med Region Vest og Tertnes som vi har i dette tilfelle. Når det gjelder kampen er vi revansjesugne etter tapet borte mot Arendal sist. Ikke mest på grunn av tapet, men mer fordi vi gjorde en kamp et godt stykke under pari. Vi har savnet litt energi i de to første kampene etter oppholdet og jeg både forventer og tror at vi kommer ut i en bedre utgave til dagens kamp. Når det er sagt er det ingen «walk-over» som venter oss mot Falk. De har et bra mannskap over hele linjen og har vist fremgang i de to kampene etter pausen. Kjempet nesten til døren borte mot Elverum og totalt overkjørte St. Hallvard sist. Publikum skal spesielt se opp for Magnus Fredriksen som er en ung, veldig spennende playmaker som har slått gjennom på høyeste nivå. De har rutinerte elitespillere i Kennie Boysen, Simen Heyerdahl og vår tidligere spiller Filip Svele med gode kvaliteter».

«For vår egen del har vi noen forfall til dagens kamp. Tore Andre Lunde er dessverre ute med sykdom. Hadde håpet å få han bedre i gang til denne kampen, men det får vente litt til. Pål Kalvenes sliter med en skade i foten og er heller ikke tilbake, sammen med langtidsskadde Viktor Sandberg. Vi har respekt for motstanderen og vet at lagene som kjemper for overlevelse er tøffe å møte i innspurten. Vi ønsker uansett å få mer fart inn i dagens kamp enn tilfelle har vært de to siste mot Halden og Arendal. Det gjelder å løfte prestasjonene kamp for kamp utover nå, så har jeg stor tro på at vi fortsatt skal være med å kjempe blant de fire fremste lagene. Da kreves det selvfølgelig to poeng når vi spiller på hjemmebane, så får vi satse på en underholdende og bra match mot Falk Horten».