Storseier mot Falk – Bergen

Storseier mot Falk

FyllingenBergen var fullstendig overlegen i den første av de to kampene som ble spilt i Sotra Arena søndag.

Et tydelig motivert hjemmelag fant seg godt tilrette i Sotra Arena mot nedrykkstruede Falk Horten. Etter en jevnspilt åpning bestemte Kristijan Jurisic seg for å stenge igjen målet. Den perioden benyttet FyllingenBergen til å reise fra Vestfold laget. Smått utrolige 16-4 sto det på tavlen etter 23 minutter og kampen var på mange måter avgjort allerede. En litt slurvete avslutning på omgangen gjorde at Falk fikk knappet innpå til 17-8 ved halvtid.

Etter hvilen ble det på mange måter en transportetappe. Vi fikk brukt samtlige 16 spillere og alle utespillerne havnet på scoringslisten. Samtlige bidro også til at ledelsen økte hele veien inn til sluttsignalet gikk og det sto hele 31-16 på tavlen i Sotra Arena. Til tross for at kampen var uten nerve fikk publikum presentert flere godbiter underveis som varmet godt for de over 1500 fremmøtte.

Trener Vidar Gjesdal var naturligvis meget godt fornøyd etter oppgjøret:

«Endelig fikk vi det løftet som vi har ventet på etter pausen. Kanskje er det slik at vi trengte et par kamper i beina for å komme skikkelig i gang igjen. I dag er i tillegg alle de små marginene på våres side og da blir forskjellene ganske store. De gangene vi feilet defensivt sto Jurisic og tok det som kom. Fremover er vi effektive og har høy uttelling på våre skudd, akkurat som vi hadde i bortekampen mot samme lag. Vi gamblet litt bakover i dag med å starte i en litt uvant oppstilling i håp om å få litt bedre rytme og fart i kampen fra start. Det lykkes vi veldig bra med og kampen ble akkurat slik vi hadde drømt om. Nå man møter lag som har en del dårlige opplevelser bak seg har de ofte trøbbel når de kommer noen mål bak. De resignerte ganske hurtig og vi fikk en enkel reise til to viktige poeng. Utrolig gledelig at vi fikk på flere unge gutter som alle leverte med bravur når sjansen kom. Nå må det nullstilles slik at vi kan komme ut med samme fokus når vi skal opp mot St. Hallvard på bortebane neste helg».