Før kampen: St. Hallvard (b) – Bergen

Før kampen: St. Hallvard (b)

Søndag tar Kristijan Jurisic (bildet) og FyllingenBergen turen til Lier for møte med bunnlaget, St. Hallvard. Et hjemmelag som faktisk står uten poeng i årets Grundigliga

Trener Vidar Gjesdal tror likevel ikke på noen enkel bortekamp i Reistad Arena:

«Jeg har vært såpass lenge med at jeg vet at ingenting kommer av seg selv i dette gamet. Vi må være klar fra start i denne kampen om vi har tenkt å komme hjem med de to poengene som vi har så god bruk for om vi skal henge med i toppen. St. Hallvard har imponerende guts i laget til tross for tap i samtlige kamper sålangt. Jeg tror de kommer til å ta en seier før de tar turen tilbake til 1. divisjon. Vi må bare sørge for at den ikke kommer mot oss i denne kampen. Jeg tror kampen på mange måter kan sammenlignes med oppgjøret mot Falk. Får de heng på oss vil de ofre alt for å være med helt inn. Kan vi derimot være tålmodige og benytte sjansen når de har sine dårlige perioder er muligheten der for at vi kan avgjøre litt tidligere. Men det krever som nevnt et skjerpet FyllingenBergen mannskap også til dette oppgjøret».

FyllingenBergen reiser uten Andreas Ungesson, Pål Kalvenes og Viktor Sandberg til Østlandet.

«Andreas har litt kjenning med en overbelastning og vi velger å ta det litt rolig med han slik at han forhåpentligvis er klar til å trene for fullt kommende uke. Han er på gang, men vi skal som sagt tidligere være tålmodig med hans retur. Pål er fortsatt ute med sin skade i foten, men håper at også han ikke er så langt unna. For Viktor sin del går det langt bedre i sin gjenopptrening med korsbåndet, men han er stadig et godt stykke unna kampaktivitet».

FyllingenBergen er forberedt på at hjemmelaget er klar for å løpe på de muligheter som byr seg.

«St. Hallvard leverte en solid prestasjon mot Elverum. Selv på bortebane turte de å legge press på Elverum i sin kontrafase og det er vi veldig forberedt på kommer til å skje mot oss også. Vi skal sende på banen et disiplinert lag som er klar for å jobbe knallhardt for to nye poeng på kontoen».

Kampstart i Reistad Arena er kl 18:00. Kampen ser du som vanlig på www.handballtv.com.