Tap mot jumboen – Bergen

Tap mot jumboen

FyllingenBergen klarte ikke å komme opp på nivået som krevdes for å ta to poeng i bortekampen mot St. Hallvard. Dermed kunne hjemmelaget juble for sin første seier.

Vidar Gjesdal var naturligvis ikke fornøyd med kampen i Drammen:

«Nei, det var godt under pari for vår del. Samtidig er jeg opptatt av å berømme St. Hallvard som til tross for alle nedturene jobber knallhardt videre med å utvikle seg. Vi visste at de fortsatt kjempet på for sine første poeng, men klarte ikke å matche det i denne kampen. Vi gir de masse energi ved å tillate alle de tingene vi var forberedt på i forkant. Etterhvert får vi tatt bort deres kontrafase og litt enklere mål, men likevel klarer vi aldri å vende kampen. De brukte lang tid i sine angrep og vi ble frustrerte jo lenger tiden gikk»

«Dette var selvfølgelig en nedtur og et langt steg tilbake for oss. Det må vi bare lære av, men samtidig se fremover mot de oppgavene som venter. Topp 4 ser tøft ut for oss nå og det handler om å bruke hver enkelt kamp godt fremover. Til helgen venter sesongens tøffeste oppgjør borte mot Elverum. Det er en helt annen type kamp og vi gleder oss til å måle krefter med dem. Vi er veldig innstilte på å vise oss frem fra en helt annen side i den kampen».