Før kampen: Elverum (b) – Bergen

Før kampen: Elverum (b)

FyllingenBergen snublet sist mot bunnlaget, nå venter ligaens klart beste lag på bortebane. Elverum er søndagens motstander i Terningen Arena.

Vidar Gjesdal gleder seg til møte med seriemesteren på bortebane:

«Elverum har imponert kolossalt denne sesongen. Den stabiliteten de har vist i seriespillet, kombinert med strålende resultater i Europa er helt enkelt imponerende. De har hatt evnen til å ta hver oppgave seriøst, det forteller om at de har tatt store steg videre. Det er egentlig det eneste laget jeg synes vi har vært et stykke unna å slå denne sesongen. I hjemmekampen forsøkte vi alt vi kunne, men de var helt enkelt bedre enn oss. Jeg håper selvfølgelig at vi skal presse dem bedre i bortekampen og vi har helt klart til hensikt å skape problemer for dem på søndag. Det er på ingen måte slik at det ikke er muligheter også i en sånn type kamp. Men etter smellen mot St. Hallvard forventer vi først og fremst av oss selv at vi står opp på en langt bedre måte denne gangen».

«Det kreves en fulltreff både taktisk og at vi kommer ut mer mye energi. Elverum spiller ekstremt tålmodig i sitt angrepsspill som gjør at vi hele tiden må være forberedt på når deres press virkelig kommer. Sist gang satset vi hardt på vårt 7 mot 6 spill og lykkes periodevis bra med det. Elverum straffet dog våres feil hardt en periode etter pause, men først og fremst sto vi ikke godt nok imot i våres eget forsvar. Det kreves en helt annen prestasjon bakover om vi skal henge med denne gangen. Blir også spennende å se hvordan de reagerer på at seriemesterskapet ble sikret på onsdag, men slik de har fremstått tror jeg ikke det får noen betydning for deres prestasjon»

«For oss gikk muligheten til å klare topp 4 sannsynligvis sammen med tapet mot St Hallvard. Nå har vi utelukkende fokus på å prestere godt i de fire siste kampene som gjenstår før sluttspillet starter. Alt handler om å være maksimalt forberedt til sluttspillet som vi nå også teoretisk sikret oss på onsdag. Vi får ikke bedre muligheter enn disse kampene til å utvikle oss  i det bildet. Det er alltid spesielt å komme til Elverum, så denne kampen ser vi virkelig frem til».

Kampen ser du på handballtv.com på søndag fra kl 18:00.