Før kampen: Lillestrøm (h) – Bergen

Før kampen: Lillestrøm (h)

Andreas Ungesson (bildet) og hans lagkamerater er på plass i Førde for å ta imot Lillestrøm til dagens kamp i Grundigligaen.

FyllingenBergen dro til Førde lørdag morgen og har gjennomført både trening og håndballskole for nesten 50 barn under lørdagen i Førdehuset. Nå er laget klar for å vise seg frem til en historisk kamp i Førde. For første gang skal det spilles en eliteseriekamp i byen der lagets damelag også kan bli historiske. Dersom Førde damene vinner dagens kamp rykker de opp til 1. divsjon.

Vidar Gjesdal melder om et flott opphold i Førde så langt.

«Vi har blitt tatt fantastisk godt imot og ser veldig frem til dages kamp. Det bør ligge tilrette for en skikkelig håndballfest i Førdehuset og vi håper på masse folk i hallen. For oss handler det om å ta med oss den positive opplevelsen på Elverum, det er det eneste som er godt nok til dette oppgjøret. Vi vet akkurat hva vi møter, et hardtkjempende Lillestrøm lag som har masse kvaliteter i sitt mannskap. De spiller offensivt i forsvaret og har enkeltspillere som kan avgjøre kamper fremme i banen».

«Vi har fokus på å jobbe videre med vårt forsvarsspill som har vært litt ujevnt etter pausen. I tillegg skal vi sørge for å løse deres offensive forsvar minst like godt som vi gjorde i bortkampen. Der hadde Lillestrøm bra grep på oss i starten, men vi fikk bra kontroll på det oppgjøret etter pause. Jeg håper vi kan vise Førde publikummet topp underholdning og to poeng, i tilegg til at de kan feire opprykk til 1. divisjon for første gang i historien med sitt damelag».

Kampen ser du selvsagt også på www.handballtv.com fra kl 16:30.