Storseier i Førde – Bergen

Storseier i Førde

FyllingenBergen fortsatte den fine fremgangen fra Elverum kampen og vant hele 40-24 mot Lillestrøm i kampen som ble spilt i Førde søndag kveld.

Lillestrøm scoret kampens første mål, deretter laget FyllingenBergen fem på rad og var med det foran 5-1. Lillestrøm tok dagens første timeout uten at det hjalp nevneverdig. 9-3 sto det til hjemmelaget før Lillestrøm klasket timeout kortet i bordet for andre gang. Denne gang ga det resultater og bortelaget kjempet seg tilbake i kampen. Mye takket være vår tidligere elev, Trym Bilov-Olsen. Han hamret inn flere scoringer på rad og sørget for at gjestene var tilbake i kampen på stillingen 12-12. FyllingenBergen avsluttet omgangen best og ledet 17-15 til pause.

Etter hvilen kjørte FyllingenBergen fra Lillestrøm og fikk tidlig god kontroll på oppgjøret. Laget ga seg ikke før det sto hele 40-24 på tavlen i Førdehuset. Dermed endte de siste 30 minuttene hele 23-9.

Vidar Gjesdal var fornøyd med kampen i Førde.

«Synes vi ser ganske bra ut om dagen. Vi løser Lillestrøm sitt offensive forsvar veldig bra. Det var aldri aktuelt å ta inn 7/6 spillet i dag, vi produserer sjanser fremover hele veien. Det er en periode der Trym treffer spesielt bra før pause, samtidig som vi brenner noen bra muligheter. Da jevner det seg litt ut, men etterhvert får vi bedre fatt bakover. I tillegg har vi en eksepsjonell uttelling på våre ballkontroller etter pause. På 28 angrep lager vi altså 23 mål, sånn uttelling er det ikke så ofte vi har. Så vi har har all grunn til å være fornøyd med det vi leverte i Førde».

FyllingenBergen har vært der hele helgen og hatt et veldig godt opphold.

«Vi har kjørt økt selv, hatt økter med Førde, Florø og Gloppen sine guttelag. I tillegg til håndballskole for nesten 50 barn. Dessuten er det bare å takke Førde for suveren service og oppfølging hele helgen. Det har vært veldig bra for oss som lag å være sammen denne helgen. Det har gitt oss masse energi til å ta med seg inn i sesong avslutningen».

Neste oppgave er sølvjagende Bækkelaget på bortebane kommende søndag!