Før kampen: BSK (b) – Bergen

Før kampen: BSK (b)

Joakim Stenqvist (bildet) og FyllingenBergen er klare for en ny tøff bortekamp, denne gangen er det en sølvjagende Bækkelaget som er motstander.

Sist bortekamp ble en stor opptur da vi slo serievinnerne fra Elverum. Denne gangen venter en like tøff oppgave mot Bækkelaget, som jakter sølvet bak de suverene seriemesterne.

Vidar Gjesdal ser slik på dagens utfordring:

«En spennende oppgave for oss. Vi får en ny test på hvor vi står like før sluttspillet kommer i gang. Bækkelaget har gjort en meget bra sesong og kommer helt sikkert å ta sølvet uavhengig av hvordan det går i dagens kamp. Det er først og fremst tempoet deres vi kommer til å bli utfordret på. Det var vi forberedt på også i det motsatte møte, men likevel klarte vi ikke stå imot det i den første omgangen. Etterhvert kom vi bedre inn i det oppgjøret, men vi var ikke tilstrekkelig bra til at vi kunne vinne den kampen. Bækkelaget er faktisk det eneste laget vi ikke har tatt minumum to poeng mot denne sesongen, det håper vi selvfølgelig vi kan gjøre noe med i Oppsal Arena».

Kampstart er kl 18:00 og kampen ser du som vanlig på www.handballtv.com.