Seier over Bækkelaget – Bergen

Seier over Bækkelaget

FyllingenBergen imponerte nok en gang mot et topplag på bortebane. Bækkelaget ville med seier ta sølvet i Grundigligaen, men våre gutter ville det annerledes.

Trener Vidar Gjesdal var glad for to nye poeng på bortebane.

«Gledelig at vi kunne slå et topplag som også hadde mye å spille for. Det viser også at vi har gjort mange sterke kamper mot topplagene på bortebane. Haslum kampen burde vi definitivt avgjort til vår fordel, men rotet det bort på slutten. Utover det oppgjøret er det kun Arendal vi ikke har tatt poeng mot av lagene som ligger topp 7. Det er gode tall å ta med seg inn i sluttspillet».

«Synes egentlig denne kampen var litt tam i innledningen fra vår side, heldigvis så det også ut som det var slik for hjemmelaget. Men vi fikk mer energi inni  laget underveis og lykkes igjen veldig godt når vi legger om til 7/6 spill. I starten kom vi egentlig også til en del bra muligheter, men brente for mye. Vi lager flere mål enn dem i kontrafasen og det var selvfølgelig en nøkkel mot et lag som normalt er veldig bra der. Bakover varierer vi for mye og taper litt for mange dueller i en del situasjoner vi var bra forberedt på. Vi spilte tålmodig og godt angrepsspill og jeg synes vi etterhvert tar en ganske fortjent seier».

Nå handler det om å være klar til neste oppgave som er allerede på onsdag mot Kolstad. Da skal vi endelig spille i Framohallen igjen i det som er sesongens siste seriekamp.