Før kampen: Kolstad (h) – Bergen

Før kampen: Kolstad (h)

I kveld spilles siste serierunde i Grundigligaen. Vi får besøk av Kolstad som ligger på 7. plass og helt sikkert vil revansjere tapet mot oss før jul.

Vidar Gjesdal ser slik på den siste kampen i grunnspillet.

«Kolstad ligger plassert som nr 7 og vil også bli det uansett utfall av kveldens kamp. Vi vet veldig godt at fra den plasseringen og opp til toppen er det ikke så mye som skiller lagene i kvalitet. Kolstad kommer alltid med en god innstilling og jeg håper vi kan gjøre det samme også i denne kampen. Selv om oppgjøret ikke betyr noe i forhold til plasseringer er det en viktig kamp for oss. Vi kan nå 28 poeng som vil være det høyeste poengsummen vi har tatt siden 2009. I tillegg vil vi selvsagt ikke tape på hjemmebane som vi kun har gjort to ganger denne sesongen mot Elverum og Bækkelaget. Jeg er ganske sikker på at vår motstander er opptatt av det samme og tipper det blir en kamp med bra tempo og høy temperatur».

«For vår egen del er det også en påminnelse i forkant om at vi ikke kan tro ting går av seg selv. Vi har prestert noen fantastiske resultater i de tre siste kampene, men skal ikke gå lenger tilbake enn kampen før der når vi tapte mot bunnlaget, St Hallvard. Så vi skal sørge for at vi gjør jobben ordentlig i kveldens kamp. Vi har fokus på å sette et skikkelig forsvar som vi blir avhengig av også når vi går inn i sluttspillet. Der sto vi bra i det omvendte møtet med dem og slapp inn kun 19 mål. De har en fantastisk skytter i Mishels Liaba på venstrebacken som vi er nødt til å få styr på. Klarer vi det er sjansene gode for at vi kan plukke med oss to nye poeng, samt vise at formen er solid før sluttspillet».

Det er bare å innfinne seg i Framohallen i kveld kl 18:00.

PS! I morgen formiddag settes kvartfinalene i sluttspillet opp.