Tap mot Kolstad – Bergen

Tap mot Kolstad

FyllingenBergen lykkes ikke med å ta sin fjerde strake seier, i stedet kunne Kolstad avslutte seriespillet med seier 31-29.

Vidar Gjesdal oppsummerer kampen på denne måten.

«Vi kommer dessverre aldri opp på det nivået vi ønsker og dermed gir vi gjestene muligheten til å ta med seg begge poengene. Jeg føler de jaktet litt mer på en god avslutning enn det vi gjorde, det er selvsagt ikke godt nok. Angrepsspillet ble rotete gjennom hele oppgjøret og preget av mye slurv i pasningsspillet og i avslutninger. Bakover ville vi teste litt forskjellige alternativer før sluttspillet, men ingenting fungerte særlig godt for vår del. Samtidig hadde vi muligheten til å få med oss poeng, men marginene var heller ikke med oss i sluttminuttet»

«Tord Vårdal sitt innhopp i mål var meget solid nok en gang. I tillegg viser Tore Andre Lunde at han er på gang med skuddet sitt, det lover bra før sluttspillet. Nå gjelder det å forberede oss maksimalt inn mot første kvartfinale kommende onsdag».