Klar for sluttspillet – Bergen

Klar for sluttspillet

Andreas Ungesson (bildet) og FyllingenBergen er klare for å komme i gang med et spennende sluttspill. ØIF Arendal er første hinder på ferden som starter borte i Sør Amfi onsdag kveld.

Trener Vidar Gjesdal gleder seg til å komme i gang med vinn el forsvinn kamper:

«Det skal bli moro å måle krefter med ØIF Arendal i kvartfinalen. Vi kjenner oss ikke slått på forhånd og tror selvsagt vi kan ha en sjanse mot sørlendingene. Dog ligger favorittskapet på dem som har vært litt bedre enn oss sesongen sett over ett, samt har fordelen av å kunne avgjøre på hjemmebane om det behøves en tredje kamp. Sjansen vår er selvsagt størst om vi kan åpne med seier på bortebane, slik at vi kan avgjøre direkte hjemme over to kamper. Men uansett utfall av onsdagens kamp skal vi kjempe helt inn til siste sekund om avansement».

Sesongens to seriemøter har endt med en seier til hvert lag.

«I hjemmekampen synes jeg vi vant fortjent. Selv om det var en jevn kamp førte vi mesteparten der vi lykkes bra offensivt med vårt 7/6 spill i store deler av oppgjøret. I bortekampen kom vi aldri opp på et bra nok nivå til å true dem, selv om vi var godt med store deler av 2. omgang. Det er flere biter av den kampen som ikke var bra nok fra vår side. For det første er Arendal ekstremt sterke på å utnytte feil hos motstanderen til å konte imot på, vi gjorde altfor mange av dem i det forrige møte. I tillegg hang vi ikke godt nok sammen defensivt. Begge de bitene må på plass denne gangen om vi skal kjempe om seieren».

«Vi er i utfordrerposisjon inn i sluttspillet og det tror jeg passer oss bra. Vi har i tillegg vist at vi kan på gode dager prestere mot samtlige lag som står igjen. Vi får satse på at vi kan være et uromoment og i første omgang gjøre det vi kan for å komme oss videre til semifinalen. Vi kjenner oss bra forberedt og vet hva som kreves».

På onsdag får vi svaret på hvem som tar første stikk, kampstart kl 18:00 og kampen ser du som vanlig på www.handballtv.com.