Før kvartfinalen: Arendal (h) – Bergen

Før kvartfinalen: Arendal (h)

Det er duket for en thriller i Framohallen i morgen. FyllingenBergen kan med seier sikre seg plass i semifinalen i årets sluttspill.

Vidar Gjesdal ser frem til en tett, tøff og dramatisk kvartfinale:

«En utrolig avslutning på bortekampen i Sør Amfi sikret oss et godt utgangspunkt foran kvartfinale nr 2 mot ØIF Arendal. Spillerne ga aldri opp og fikk lønn for det med å sikre seieren gjennom dramatiske ekstraomganger. Dermed kan vi avgjøre det hele i morgensdagens hjemmekamp i Framohallen. Med seier der er vi klar for semifinale, mens skulle gjestene slå tilbake blir det tredje kamp i Arendal kommende lørdag. Målforskjell har ingen betydning, det spilles altså best av tre kamper der det kun handler om å vinne hver kamp».

«Kampen sist svingte alt for mye for vår del. Åpningen på oppgjøret var ganske stabil, men vi bommet aldeles for mange klare sjanser i innledningen. Etter hvert mistet vi litt trykket fremover og hjemmelaget fikk feste ganske enkelt grep på oss. Når vi så først hentet de opp igjen, for deretter og slippe de fra oss igjen virket det ganske kjørt. Men heroisk innsats bakover ga oss muligheten til å få noen enkle mål i kontraen, og plutselig fikk vi kontakt igjen. På slutten synes jeg vi var det laget som løste «stresset» best og derfor tok vi også første stikk i kvartfinaleserien».

«Sist la vi om til 7/6 spill mot slutten av første omgang. Når kampen skulle avgjøres valgte vi fortsatt å spille med høy risiko. Det kunne selvsagt gått begge veier, men heldigivis lykkes vi med det som også ble en viktig faktor til seieren. For oss som er en outsider i dette sluttspillet tror jeg det er viktig at vi tør å satse litt i de avgjørende situasjonene. Da må vi selvsagt være forberedt på at ting kan se rart ut om vi ikke lykkes. Slik kan det også bli i denne kampen, da er det viktig at vi legger bort frykten for å feile, men heller tør å stikke hodet frem når det stormer som verst».

«Skal vi klare jobben på egen grunn i morgen må uansett prestasjonen fra sist heves ytterligere. Gjestene kommer hit med stort press på seg og det vi gjorde i Arendal kommer ikke til å være godt nok denne gangen. Vi har selvsagt sett kampen fra sist og må sørge for at vi justerer på små ting i vårt eget forsvar for å stenge igjen ytterligere. I tillegg håper jeg at vi kan skape mer trykk på dem både i kontrafasen vår og i det etablerte angrepet. Der har vi definitivt mer å hente, først og fremst med å sette større fart i spillet vårt.».

«Dette kommer til å bli tett, nervøst og spennende. Publikum kan være med å bidra til at vi når en etterlengtet semifinale i sluttspillet. For oss hadde det vært enormt stort om vi kunne fått til det med et lag som strengt tatt er i en oppbyggingsfase. Vi skal selvsagt gjøre alt vi kan for å ta vare på den beste muligheten vi har, det er å vinne i egen hall i morgen. Håper å se deg sammen med mange andre i hallen»!

Kampstart som vanlig kl 18:00 og billetter kjøper du her:

https://fyllingenbergen.ticketco.no/fyllingenbergen__oeif_arendal_kvartfinale_sluttspill