Før kampen: ØIF Arendal (b) – Bergen

Før kampen: ØIF Arendal (b)

FyllingenBergen har ladet batteriene etter onsdagens kamp og er på plass på Sørlandet for å kjempe om siste avgjørende slag om semifinalebilletten.

Vidar Gjesdal ser slik på forutsetningene:

«Vi var selvsagt skuffet onsdag kveld, men det har gått over. Dette er ikke ferdig, vi ser frem til en ny kamp i Sør Amfi der vi lykkes å vinne i den første kvartfinalen. Jeg synes vi gjør en vel så bra kamp i Bergen som når vi vant borte, men små ting gjorde at det bikket gjestenes vei. Vi har ikke hatt så mye tid til å trene, men kjenner oss godt forberedt til kveldens kamp. Det blir viktig for oss og nok en gang sette et bra forsvar, så håper jeg vi kan få kontraen vår bedre i gang enn tilfelle var på onsdag. I det hele tatt skal vi bli offensive i hodet og virkelig tørre i alle faser til denne kampen. Presset ligger på hjemmelagets skuldre, men vi har veldig lyst å bidra til festen».

«Tore Andre er som alle vet opptatt med bryllup og det er selvsagt et tap for oss. Men vi har også andre spillere som kan få muligheten i hans fravær, så det håper vi skal løse seg på en bra måte. Det er vinn eller forsvinn som gjelder og disse kampene har vært morsomme å være en del av. Vi går som alltid for seier og vet det er mulig om ting klaffer 100%».

Kampstart i Sør Amfi er kl 18:00 og kampen ser du på ww.handballtv.com.