Sesongen over – Bergen

Sesongen over

FyllingenBergen solgte seg dyrt også i den siste kvartfinalen mot Arendal. Dessverre holdt det ikke helt inn og dermed kunne vertene juble for plass i semifinalen.

Vidar Gjesdal hadde gjerne sett laget i semifinalen, men var godt fornøyd med det som ble levert.

«Vi har presset Arendal helt til døren over tre kamper og er egentlig veldig nære avansement. Størst sjanse hadde vi selvsagt i Bergen, men jeg synes også denne kampen var svært jevn og vi kunne definitivt vunnet nok en gang på bortebane om vi hadde fått full klaff. Jeg er stolt over spillerne som mobiliserte full kraft til tross for skuffelsen onsdag der vi følte seieren burde kommet. Vi har vært bortskjemt med godt målvaktsspill i mange kamper denne sesongen, men dessverre lykkes ingen av dem som tidligere i den siste kampen. I tillegg gjør vi et par avgjørende feil offensivt i det kampen kommer inn i sin avgjørende fase, det var nok til at et rutinert hjemmelag avgjorde».

«Vi har mange veldig gode opplevelser å se tilbake på denne sesongen. Vi har med mange tøffe frafall før sesongen opprettholdt vårt nivå, men skulle så veldig gjerne kronet det med minst en semifinale. Med tanke på hvordan det ble der vi hadde blitt seedet i tillegg er det litt bittert å tenke på. Men vi tar med oss alt det positive og skal nå for alvor sette sammen en tropp som skal ta nye steg videre. Det er utrolig mye å bygge videre på i denne gruppen og vi har klare ambisjoner om å henge med helt der fremme i årene som kommer».