Energi til håndballen – Bergen

Energi til håndballen

NorgesEnergi går inn som sponsor for både FyllingenBergen og Tertnes Håndball Elite.

Den nye avtalen gjøres gjeldende fra 1. juli 2017 og strekker seg over fem år. Den gjør NorgesEnergi til sponsor for både Tertnes Håndball Elite og FyllingenBergen. Bergensklubbene ser frem til et langt og fruktbart samarbeid.

I tillegg har NorgesEnergi gått inn som hovedsponsor i seks andre klubber i Grundigligaen, hovedsamarbeidspartner til NTH, i tillegg til forbundspartner for NHF.

Samarbeidsavtalen er rikholdig, og spennende konsepter skal rulles ut etter sommeren.

– Avtalen med NorgesEnergi vil være viktig forTertnes’ sportslige utvikling, ikke minst siden den er langsiktig og dermed gir oss en stor grad av forutsigbarhet, sier daglig leder i Tertnes, Marit Brox.

-For FyllingenBergen er denne avtalen viktig slik at vi når våre målsettinger, men også at topphåndballen i Bergen får et bedre økonomisk grunnlag, sier daglig leder i FyllingenBergen, Vidar Gjesdal.

NorgesEnergi, landets ledende lavprisaktør, gleder seg til å bli bedre kjent med de to bergensklubbene og ser frem til et langsiktig og spennende samarbeid.

-Dette samarbeidet vil gi klubben sponsormidler og gode muligheter til å skape enda større inntekter de nærmeste årene. Klubbens supportere, medlemmer og bedriftsnettverk kan enkelt støtte klubben gjennom nye og spennende konsepter sier Sonja Waaland, sponsoransvarlig i NorgesEnergi.

NorgesEnergi blir også en av Norsk Topphåndballs viktigste partnere, og vil med synlighet, aktivisering og ikke minst gjennom kommende konsepter bli en meget god bidragsyter til håndballen.

-Avtalen med NorgesEnergi vil også være viktig for utviklingen og produksjonen av sendingene på handballtv.com, og vil dermed bidra til at publikum kan følge sine favoritter når man ikke har anledning til å se kampen i hallen, sier daglig leder i NTH, Hein Barthold.

Kontaktinfo:

NorgesEnergi: Sponsoransvarlig Sonja Waaland, tlf. 45021133

Tertnes Håndball: Daglig Leder Marit Brox, tlf. 41449034

FyllingenBergen: Daglig Leder Vidar Gjesdal, tlf. 93092277