Ny samarbeidspartner – Bergen

Ny samarbeidspartner

Eiendomsutvikleren Angarde er ny samarbeidspartner for FyllingenBergen kommende sesong.

Angarde holder til i Fyllingsdalen, nærmere bestemt på Spelhaugen. De har begeistring som en av sine viktigste verdier, akkurat som oss i FyllingenBergen.

Anja Schmidt, markedssjef i Angarde har følgende kommentar til avtalen.

-Som en begeistret, fremoverlent og annerledes eiendomsaktør er visjonen å transformere Spelhaugen fra industri til en grønn, levende og attraktiv bydel hvor mennesker kan bo, arbeide og oppleve. Vi ønsker oss et boligområde hvor folk trives uansett alder, og hvor vi med ulike handels- og aktivitetsmuligheter vil gjøre strøket levende og attraktivt. For oss er det viktig å støtte opp om lokalmiljøet og arbeidet som gjøres for at det kan spilles håndball på toppnivå i Norge i vårt nærområde. Vi ser frem til å samarbeide med FyllingenBergen og gleder oss til en spennende sesong.

Preben Olsen, markedsansvarlig i FyllingenBergen er svært fornøyd med å få Angarde på laget.

«Det er viktig for oss å få med flere samarbeidspartnere i Fyllingsdalen. I det lyset er det veldig gledelig at Angarde blir med på vårt lag. Lokalbefolkningen kan se frem til spennende arrangement på Spelhaugen nærmere seriestart, der vi skal bidra til å skape engasjement i området».