Bergens råeste – Bergen

Bergens råeste

Bergens Råeste arrangeres for tredje gang og FyllingenBergen er som vanlig på startstreken til morgendagens gjørmeløp.

Jostein Epland var bestemann fra elitestallen i fjorårets løp, men måtte se seg klart slått av rekruttene Tomas Haugland og Brede Moen. Spørsmålet er om Stordabuen er nærmere ungdommene dette året. Både elite- og rekruttlaget stiller til start i årets utgave av «Bergens råeste». Denne gangen er det start og målområde på vår hjemmebane, nemlig ved Framohallen.

For FyllingenBergen som er godt i gang med forberedelsene til neste sesong er dette blitt et fast innslag i oppkjøringen. Det fysiske er prioritert i denne perioden og i så måte er en utfordring som dette en beinhard, men samtidig en helt annerledes trenigsøkt enn de fleste andre. Spillerne blir stilt overfor veldig kupert terreng med store utfordringer og hindringer underveis.

Løpet er blitt veldig populært i Bergen og interessen er stadig økende fra første gang FyllingenBergen sto på startstreken. For de som ikke skal delta selv anbefales absolutt folk til å ta turen for å følge guttene underveis.

Spillerne deltar selvsagt i konkurranseklassen og startskuddet går presis kl 20:00 v/ Framohallen.