Gjeitrem ny hovedtrener – Bergen

Gjeitrem ny hovedtrener

Det blir en av våre egne som overtar hovedansvaret for FyllingenBergen neste sesong. Andreas Gjeitrem (bildet) har i dag skrevet under på en avtale for de neste to sesongene.

Gjeitrem har ti sesonger bak seg i klubben og har vært med på å vinne serie, cup- og sluttspill med klubben. I tillegg var han med å spille klubben inn i gruppespillet i Champions League sesongen 2009/10. Gjeitrem har også spilt en rekke yngre landskamper, i tillegg til fire kamper for herrelandslaget.

Styreleder Nina Britt Husebø er veldig fornøyd med ansettelsen.

«Jeg er glad for at klubben har landet Andreas. Han har lokal profil og har vært i klubben i en årrekke. Han er fersk som trener, men samtidig en spennende type som vi ønsker å bygge opp over tid. Vi gleder oss til å samarbeide med Andreas i fremtiden».

Daglig leder Vidar Gjesdal gleder seg over at trenerspørsmålet nå er løst.

«Det har vært en lang prosess, men vi er likevel veldig fornøyd med det valget som er tatt. Vi hadde selvsagt håpet at dette var løst tidligere, med slik situasjonen er blitt er dette veldig spennende. Andreas kjenner jeg svært godt etter å ha trent han i flere sesonger. Han er en ledertype, offensiv og med et solid vinnerinstinkt. Vi er klar over at han er fersk som trener, men vi skal bygge et godt apparat rundt og sammen med Erlend Aam er jeg sikker på at vi får et trenerteam med solid kompetanse.

Andreas Gjeitrem gleder seg selv stort til oppgaven som venter.

«Jeg er ydmyk og glad for den muligheten jeg har fått. Håndball har alltid vært en viktig del av livet mitt og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven. Det er en spennende ung spillergruppe og kombinert med en sulten trener håper jeg vi skal lykkes sammen i årene fremover».