Vassendgutane til Framohallen – Bergen

Vassendgutane til Framohallen

I februar inviterer FyllingenBergen til "hæla i taket" fest med Vassendgutane. Norges beste liveband skaper kjempestemning overalt hvor de spiller og nå er turen kommet til Framohallen.

Tidligere har det vært flere konserter i Framohallen. Det er imidlertid noen år siden sist. Nå ønsker FyllingenBergen å få i gang årlige konserter som kan bidra til å skape både aktivitet i hallen og ikke minst noen flotte opplevelser for alle festglade bergensere.

Preben Olsen er primus motor for arrangementet og har store forventninger til det som som skal skje i hallen.

«Vi gleder oss stort til det som skal skje i februar. Arenaen vår er godt egnet til denne typen arrangementer og vi kan huse opp til 3.500 mennnesker på et slikt event. Det skal bli spennende å teste dette konseptet og vi er veldig fornøyd med at Vassendgutane kommer til oss. De har lang og god tradisjon for å skape kjempestemning på sine konserter og drømmen er selvsagt at vi fyller hallen».

Han tror på stor stemning og stormende jubel i Framohallen.

«Vi ønsker å skape en total opplevelse for alle som kommer og det vil bli aktivitet også i forkant av hovedatraksjonen. Målet for oss er at dette skal bli en årlig tradisjon i regi av FyllingenBergen og at folk ser verdien av at det skapes noe også utenfor den toppidrettskulturen vi driver med i det daglige».

Salget er godt i gang og ligger ute på: https://fyllingenbergen.ticketco.no/vassendgutane